Yapımı Çok Kolay Ve Lezzetli Olan Tepside Kadayıf Tatlısı İçin Aslında Çokta Fazla Malzemeye İhtiyacınız Yok. Kadayıf Tatlısı Her Ne Kadar Şerbetli Tatlı Olsa Da Belkide Şerbetli Tatlılar İçinde Ki En Kolay Olanıdır. Çünkü Yapılacak Olan İlk Olarak Tereyağı İle Islattığımız Kadayıfları Tepsinin Tabanına Serip Araya Ceviz Doldurduktan Sonra Üstlerine Tekrar Kadayıf Serip Elinizle Sıkıştırmak Ve Sıkıştırdıktan Sonra Üzerine Şerbet Dökmek. İşte Şerbetli Tepside Kolay Cevizli Kadayıf Tatlısı Yapmak Bu Kadar Kolay. Kadayıflı Tatlı Arıyorsanız Doğru Yerdesiniz
tepsi Kadayıf Malzmeleri
yarım Kg Kadayıf
150gr Tereyağı
150gr Ceviz
şerbet İçin
3 Bardak Şeker
3 Bardak Su
çeyrek Limonun Suyu
tepsi Kadayıf Malzmeleri
yarım Kg Kadayıf
150gr Tereyağı
150gr Ceviz
şerbet İçin
3 Bardak Şeker
3 Bardak Su
çeyrek Limonun Suyu
0 yorum :
Yorum Gönder