http://www.migrostv.com/tulumba-tatlisi/
Tulumba tatlısına siz de bayılıyorsunuz değil mi? Tarifini bir de bizden almaya ne dersiniz? Unutmadan belirtelim; tulumba tatlısını yaparken en önemli nokta hamurun kıvamıdır; ne çok sert ne çok yumuşak olmalıdır. Bir başka püf noktası ise, tatlıyı sıcak ya da ılıkken soğutulmuş olan şurubun içine batırmaktır. Böylelikle şerbeti daha iyi emer. Nefis Ramazan tatlıları MigrosTV ’de!
Tulumba tatlısına siz de bayılıyorsunuz değil mi? Tarifini bir de bizden almaya ne dersiniz? Unutmadan belirtelim; tulumba tatlısını yaparken en önemli nokta hamurun kıvamıdır; ne çok sert ne çok yumuşak olmalıdır. Bir başka püf noktası ise, tatlıyı sıcak ya da ılıkken soğutulmuş olan şurubun içine batırmaktır. Böylelikle şerbeti daha iyi emer. Nefis Ramazan tatlıları MigrosTV ’de!
0 yorum :
Yorum Gönder