5-6 Adet Kereviz Sapı
2 Adet Havuç
4 Adet Salatalık
100 Gram Keçi Peyniri
1 Su Bardağı Yoğurt
birkaç Dal Taze Kekik
birkaç Dal Dereotu
kerevizlerin Yapraklarıyla Saplarını Ayırın. Ayırdığınız Yaprakları Atmayıp Daha Sonra Çorba (vs.) Yapımı İçin Kullanabilirsini. Salatalıkları Jülyen Dilimleyin. Salatalıkların Çekirdekleri Çok Büyükse Bıçağınızın Ucuyla Çekirdekleri Alabilirsiniz. Havuçların Kabuklarını Soyup Jülyen Dilimleyin. Taze Kekiklerin Yapraklarını Ayıklayın. Dereotlarıyla Birlikte İnce Kıyın. İsterseniz İçine Taze Nane Ve Maydanoz Da Ekleyebilirsiniz. Yoğurdu Çukur Bir Kaba Alıp Çatal Yardımıyla Pürüzsüz Bir Hal Alana Kadar Çırpın. Peynirleri Ekleyip Çatalla Ezerek Yoğurda Yedirin. Kıydığınız Dereotu Ve Taze Kekikleri İlave Edip Karıştırın. Doğradığınız Sebzelerle Birlikte Servis Yapın.
2 Adet Havuç
4 Adet Salatalık
100 Gram Keçi Peyniri
1 Su Bardağı Yoğurt
birkaç Dal Taze Kekik
birkaç Dal Dereotu
kerevizlerin Yapraklarıyla Saplarını Ayırın. Ayırdığınız Yaprakları Atmayıp Daha Sonra Çorba (vs.) Yapımı İçin Kullanabilirsini. Salatalıkları Jülyen Dilimleyin. Salatalıkların Çekirdekleri Çok Büyükse Bıçağınızın Ucuyla Çekirdekleri Alabilirsiniz. Havuçların Kabuklarını Soyup Jülyen Dilimleyin. Taze Kekiklerin Yapraklarını Ayıklayın. Dereotlarıyla Birlikte İnce Kıyın. İsterseniz İçine Taze Nane Ve Maydanoz Da Ekleyebilirsiniz. Yoğurdu Çukur Bir Kaba Alıp Çatal Yardımıyla Pürüzsüz Bir Hal Alana Kadar Çırpın. Peynirleri Ekleyip Çatalla Ezerek Yoğurda Yedirin. Kıydığınız Dereotu Ve Taze Kekikleri İlave Edip Karıştırın. Doğradığınız Sebzelerle Birlikte Servis Yapın.
0 yorum :
Yorum Gönder