Malzemeler
600g Tavuk Pirzola
400g Mantar
2 Yemek Kaşığı Kadar Sıvı Yağ
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
3 Yemek Kaşığı Domates Sosu (2 Adet Domates)
3-4 Adet Sarımsak
kekik, Karabiber, Pulbiber
tuz
yarım Su Bardağı Sıcak Su
hazırlanışı Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Eti Tencereye Alınır, Kapağı Kapatılarak Suyunu Çekene Kadar Kavrulur. Doğranmış Mantar Eklenerek Tencerenin Kapağı Tekrar Kapatılır 5dk Kadar Pişirilir. Daha Sonra Sıvı Yağ, Domates Salçası Eklenerek 1-2dk Daha Pişirilir. Sarımsak, Kekik, Karabiber, Pulbiber Ve Tuz Eklenir. Yarım Su Bardağı Sıcak Su İlave Edilerek 3-4dk Pişirilir Ocaktan Alınır. Afiyet Olsun
600g Tavuk Pirzola
400g Mantar
2 Yemek Kaşığı Kadar Sıvı Yağ
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
3 Yemek Kaşığı Domates Sosu (2 Adet Domates)
3-4 Adet Sarımsak
kekik, Karabiber, Pulbiber
tuz
yarım Su Bardağı Sıcak Su
hazırlanışı Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Eti Tencereye Alınır, Kapağı Kapatılarak Suyunu Çekene Kadar Kavrulur. Doğranmış Mantar Eklenerek Tencerenin Kapağı Tekrar Kapatılır 5dk Kadar Pişirilir. Daha Sonra Sıvı Yağ, Domates Salçası Eklenerek 1-2dk Daha Pişirilir. Sarımsak, Kekik, Karabiber, Pulbiber Ve Tuz Eklenir. Yarım Su Bardağı Sıcak Su İlave Edilerek 3-4dk Pişirilir Ocaktan Alınır. Afiyet Olsun
0 yorum :
Yorum Gönder