haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

30 Eylül 2013 Pazartesi

Trenchcoat zamanı. Peki trençkotun kemerini nasıl bağlamalı?

Trençkotlar, Thomas Burberry tarafından, savaşta olan İngiliz ordusuna hem kullanışlı, hem de yağmur geçirmeyen nitelikte pardesü olarak tasarlanmış. İngiliz askerlerinin günlük hayatta giymeye devam etmesinden dolayı, günümüzde de beğenilen klasik bir tasarım haline geldi.


Hollywood dünyasında, Audrey Hepburn'un trençkotu bayanlara ilham vermekle kalmadı, bayanların olmazsa olmaz parçası haline geldi. 


Yağmurlu havaların kurtarıcısı olan trençkotlar, değişen moda akımlarından etkilense de, klasik bir trençkotun hiçbir zaman modasının geçmeyeceği artık bilinen bir gerçek. 



Burberry, efsanevi klasik çizgisinden ödün vermeden farklı trençkotlar tasarlıyor. 
2013 sonbahar kış koleksiyonunda ki trençkotlar oldukça feminen ve dikkat çekici görünüyor. 


Beyaz perde de sıkça gördüğümüz trençkotların etkisi hiç geçmeyecek gibi gözüküyor. Gossip Girl dizisinde ki trençkotlar oldukça şık. 


Ünlü isimlerde trençkotlardan vazgeçmiyor. Hollywood yıldızı Charlize Theron, Tasarımcı Victoria Beckham, İngiliz kraliyet gelini Kate Middleton trençkot sevenlerden. 

Trençkotlarla ilgili bir diğer konuda, kemerlerinin bağlama şekilleri. Kimi zaman trençkot kemerlerini, kemer gibi düzgün kullanmak istediğimizde, ya kemer döner ya da bollaşır. Bizler de çözümü sıkı sıkı bağlayarak buluruz. Şimdi, kemer bağlama şekillerinin hepsini, bir arada bakmakta fayda var. 


Sonbahar yavaş yavaş kışa dönmeden trençkotlarımızı doya doya giyip sonbaharın tadını çıkaralım. 





Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder